Forsikringsskader

Er din bil blevet skadet? – hjælpen er nær!

Har du fået en skade på din bil så kan vi hos K&L AUTO altid hjælpe dig. Vi tilbyder altid gratis lånebil i forbindelse med en reparation af din bils skader. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Og vi laver alle skader uanset om det er en lille ridse eller stor bule Vi står for at taksere din skade op det eneste du selv skal gøre er at udfylde en skade anmeldelse så skal vi nok hjælpe med resten.

Vi er din samarbejdes partner hvis uheldet er sket.

Uanset om skaden er lille eller stor – og om man selv eller andre er skyld i det – er det altid irriterende, når man får en skade på sin bil. Det økonomiske kan man ofte få hjælp til at forsikringen, hvis man er dækket af sådan en. Men besværet er der ingen, der dækker.

Heldigvis kan du gøre det så nemt for dig selv som muligt. Blandt andet ved at vælge et værksted, som du kender og er tryg ved, til at udbedre skaden og tage sig af besværet. Uanset forsikringsselskab er der nemlig frit valg af værksted.

Autoplus er klar til at hjælpe dig uanset skadens omfang; om det er en mindre ridse eller en større reparation. Og vi arbejder selvfølgelig sammen med alle landets forsikringsselskaber og hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen, så vi får det hele med. Vi sørger for taksering af skaden og sørger for godkendelsen hos dit forsikringsselskab.

Har din bil fået en skade, så kontakt dit nærmeste Autoplus-værksted og lad os hjælpe dig.

Kontakt os

Tlf. 97 47 28 37 eller skriv til os via formularen.