Stenslagsreparation

Vi bilister kender det vist alle sammen: Et pludseligt smæld, mens man kører – og et stenslag på forruden. Det er ærgerligt, men også næsten umuligt at undgå. Heldigvis behøver et stenslag ikke at betyde, at bilen skal have udskiftet forruden, for i mange tilfælde kan man reparere et stenslag, så det næsten ikke mere kan ses.

Er stenslaget mindre end en to-krone og sidder det mere end fem centimeter fra rudens kant, er der gode chancer for, at det kan blive repareret. Der er helt klare regler for, om din forrude er lovlig. Det kan derfor være en god idé at få det tjekket, da stenslag eller revner kan betyde, at din forrude ikke er lovlig.

Få repareret bilens stenslag hurtigst muligt, for selv små stenslag kan over tid udvikle sig til en revne. Og begynder ruden at revne, vil det typisk være nødvendigt at skifte den. Det er også en god ide hurtigst muligt at sætte et stenslagsmærkat på, da det forhindrer, at der kommer skidt og fugt ned i stenslaget.

Hos K&L Auto kan vi hjælpe dig med at vurdere om stenslaget kan repareres, lige som vi kan reparere det for dig eller hjælpe med at få skiftet forruden, hvis det er nødvendigt.

Kontakt os

Tlf. 97 47 28 37 eller skriv til os via formularen.