Om K&L Auto A/S

K&L AUTO er grundlagt 1989 hvor det blev stiftet af Kai Madsen
I 1994 flyttede K&L AUTO til nuværende adresse industrivej nord 11, 7490 Aulum.

I henholdsvis 2012 og 2019 købt Jacob Madsen og Kasper Madsen sig ind i K&L AUTO. I dag ejes K&L AUTO af brødrene Jacob og Kasper Madsen
Siden firmaets begyndelse har K&L AUTO udlært mange lærlinge største delen af dem med topkarakter.

K&L AUTO arbejder hverdag for at sikre god kvalitet og god kunde rådgivning.
Vi er i dag 4 mekaniker på værkstedet.
Vi har beskæftiget os med salg af biler fra firmaets begyndelse.
Vi har bredt udvalg af brugte biler både i prisen og også i størrelsen.
Vi sælger alt i udstyr og vil gerne montere det der mangler for at din nye bil skal være lige sådan som du ønsker det.

Vores vision

Vores vision er at skabe en top professionel autoforretning, hvor der er en perfekt harmoni mellem vores værksted og bilhandel. Vi stræber efter at være det ideelle sted, hvor kunderne trygt kan aflevere deres biler til reparation og roligt kan købe deres nye brugte biler. Hos os er kunderne i fokus, og vi ønsker at etablere en løbende dialog før, under og efter reparationen.

Vi brænder for at gøre en forskel og tænke nyt. Vi stræber efter konstant udvikling og ønsker at være den foretrukne bilforretning, kendt for vores gode arbejdsmiljø, værdiskabende produkter og tætte relationer til vores kunder. Vi tror på at være på øjenhøjde med vores kunder og opbygge tillid gennem en åben og ærlig kommunikation.

Vi har en passion for at holde mennesker trygt og godt kørende. Vi ønsker at løfte standarden i branchen ved at udvise ordentlighed, levere arbejde af høj kvalitet og skabe en perfekt balance mellem det menneskelige og det faglige. Vores virksomhed er kendt for at udføre arbejde med stor faglig stolthed og kvalitet, og vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger.

Vi vil fortsat gøre en forskel, være innovative og udvikle os i takt med branchens krav og vores kunders behov. Vores mål er at være den foretrukne destination, når det kommer til bilreparation og bilkøb. Vi ønsker at skabe en virksomhed, hvor vores medarbejdere trives, og hvor vores kunder føler sig velkomne og trygge.

Kontakt os

Tlf. 97 47 28 37 eller skriv til os via formularen.